Nyheter

Grattis Gustavsbergs Porslinsfabrik!

Grattis!

Efter en tidigare oreda till hosting och domän hantering har Gustavsbergs Porslinsfabrik nu flyttat till vår inhouse hosting och är vår första nöjda kund. Vi passar därför nu på att Gratta dom och hoppas att det i fortsättningen kommer att vara en lyckad flytt till oss på mspot!

Är er hemsida också riktigt slö?

Vi kan självfallet lösa det med en dedikerad hosting som brinner för att våra kunder ska få den prestanda dom förtjänar!
Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag och offert, vi anpassar lösningen efter ert ändamål och era behov!

Underhåll före flytt

Just nu pågår ett underhåll av servern före en större flytt av gustavsbergs porslinsfabriks hemsida till våra servrar, detta kommer att medföra mindre störningar fram till 19:00 för vår Backup & Sync fram tills dess då vi tar hand om nätverk och annat som behöver konfigureras före flytten. Observera att detta endast kommer att pågå denna gång, om andra vill flytta till vår dedikerade hosting så kommer detta inte att upprepas.

Ursäktar röran detta skapat.

Pågående underhåll av Backup & Sync

Pågående underhåll av Backup & Sync, tjänsten är snart tillbaka.

Tjänsten är nu uppe igen.

Välkommen Aros Omsorg!

Vi vill passa på att välkomna Aros Omsorg! Deras nya sida är självfallet skapad av oss på mspot.nu och vi är stolta över att presentera deras webbplats!

Är ni i behov av hemtjänst eller personlig assistans är ni varmt välkomna att kontakta dom. Mer information finns på deras webbplats som ni hittar här:
https://arosomsorg.se/ För övriga synpunkter på webbplatsen vänligen kontakta oss på kontakt@mspot.nu!

Nu kan du besöka nya mspot.nu!

Snart lanserar vi mspot.nu 3.0! Och du kan besöka den redan idag! För att komma till nya mspot.nu kan du följa länken högst upp på sidan, den är bättre anpassad för mobiltelefoner och lättare att hitta än någonsin förut!

Då denna sida fortfarande är i beta ber vi er ha överseende med eventuella felaktigheter och om du hittar något får du gärna rapportera detta i vår kundtjänst. Skärm dumpar är mer än välkomna!

Den nya sidan har även nya och förbättrade tjänster för nya och befintliga kunder!

Välkommen!

Problem avlöst

Problemet med Backup & Sync är nu löst.

Tekniska problem för Backup & Sync

Just nu förekommer ett tekniskt problem för Backup & Sync, vi jobbar med att lösa problemet så fort som möjligt. Vi planerar att vara färdiga inom en timme.

Uräktar störningen.

Pågående service av Backup & Sync samt dokumenthantering!

Pågående service fortsätter under natten. Då vi märkt att hastigheten inte räckt till uppgraderar vi nu kringutrustning för att öka hastigheter och svarstider på det interna nätverket.

Vi uppdaterar denna post när underhållet är färdigt. Ursäktar röran!

Uppdatering 2020-07-13 00:18:

Nu är backup & Sync åter igen öppen och ska fungera som det ska. Natti Natti.

Avbrott löst

Tidigare avbrott* är nu löst, men det kommer att vara något långsamt under dom närmsta 30 minuterna.

Ursäktar röran!

Pågående avbrott

Just nu förekommer en störning i Backup & Sync tjänsten. Vi arbeter just nu för fullt med att lösa problemet och återkommer så fort det är löst.