Nyheter

Kommande servicefönster av Backup & Sync och hosting.

På grund av lite om strukturering i serverskåpen samt bättre dokumentation internt har vi valt att gå ut med ett service fönster mellan 22:00 – 06:00 den 9:de-10:de oktober.

Vid eventuella invändningar mot service fönstret går det bra att kontakta oss i kundservice.

Kort avbrott

Just nu pågår ett kort underhålls avbrott på ca 30 minuter.

Backup & Sync nere efter service Servern är nu uppe igen!

<strike>Backup &amp; Sync ligger tillfälligt nere efter en tidigare service, vi jobbar på att lösa problemet så fort som möjligt.</strike>

Servern är nu uppe igen som vanligt.

Pågående driftstörning

Från klockan 01:00 har vi en pågående driftstörning för samtliga som har hosting hos oss, vi jobbar för fullt med att lösa problemet och har god kontakt med våra drabbade kunder.

Vi har ingen uppskattad tid i nuläget på när det kommer att vara uppe igen.

UPPDATERGIN 2020-08-24 20:30
Vi arbetar fortfarande med att lösa problemet för de drabbade kunderna, vi har ett externt företag som tittar på problemet med nya ögon som även dessa jobbar för fullt med att lösa problemet så snart som möjligt. Vi hoppas nu att en tidigare backup kan lösa detta tillfälligt och att vi snart kan få upp den ordinarie server som innehåller all data.

För er mer tekniskt insatta var det alltså en säkerhets uppdatering som skapade problemet och var så säker att till och med vi fått problem internt. Det externa bolag som arbetar med att lösa problemet återkommer till oss snarast problemet kan tänkas vara löst då vi även måste kontrollera detta i förhand då vi vill garantera våra kunder en felfri fortsättning.

Grattis Gustavsbergs Porslinsfabrik!

Grattis!

Efter en tidigare oreda till hosting och domän hantering har Gustavsbergs Porslinsfabrik nu flyttat till vår inhouse hosting och är vår första nöjda kund. Vi passar därför nu på att Gratta dom och hoppas att det i fortsättningen kommer att vara en lyckad flytt till oss på mspot!

Är er hemsida också riktigt slö?

Vi kan självfallet lösa det med en dedikerad hosting som brinner för att våra kunder ska få den prestanda dom förtjänar!
Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag och offert, vi anpassar lösningen efter ert ändamål och era behov!

Underhåll före flytt

Just nu pågår ett underhåll av servern före en större flytt av gustavsbergs porslinsfabriks hemsida till våra servrar, detta kommer att medföra mindre störningar fram till 19:00 för vår Backup & Sync fram tills dess då vi tar hand om nätverk och annat som behöver konfigureras före flytten. Observera att detta endast kommer att pågå denna gång, om andra vill flytta till vår dedikerade hosting så kommer detta inte att upprepas.

Ursäktar röran detta skapat.

Pågående underhåll av Backup & Sync

Pågående underhåll av Backup & Sync, tjänsten är snart tillbaka.

Tjänsten är nu uppe igen.

Välkommen Aros Omsorg!

Vi vill passa på att välkomna Aros Omsorg! Deras nya sida är självfallet skapad av oss på mspot.nu och vi är stolta över att presentera deras webbplats!

Är ni i behov av hemtjänst eller personlig assistans är ni varmt välkomna att kontakta dom. Mer information finns på deras webbplats som ni hittar här:
https://arosomsorg.se/ För övriga synpunkter på webbplatsen vänligen kontakta oss på kontakt@mspot.nu!

Nu kan du besöka nya mspot.nu!

Snart lanserar vi mspot.nu 3.0! Och du kan besöka den redan idag! För att komma till nya mspot.nu kan du följa länken högst upp på sidan, den är bättre anpassad för mobiltelefoner och lättare att hitta än någonsin förut!

Då denna sida fortfarande är i beta ber vi er ha överseende med eventuella felaktigheter och om du hittar något får du gärna rapportera detta i vår kundtjänst. Skärm dumpar är mer än välkomna!

Den nya sidan har även nya och förbättrade tjänster för nya och befintliga kunder!

Välkommen!

Problem avlöst

Problemet med Backup & Sync är nu löst.