Backup och sync

Backup och Sync

Har du ingen backup? Då är det inte viktigt!

I dagens läge är det extremt viktigt med backupper, allt digitaliseras mer och mer, och det finns ingen återvändo och vi anpassar oss.

Medans vi fotar, skriver dokument, och sparar andra viktiga saker i mobilen, datorn, surfplattan och hårddiskar så utsätts dessa varje dag för risker som medför att allt kan gå förlorat. Varje dag är det människor som mister sina datorer och mobiltelefoner, ja i vissa fall kan hela deras liv förfalla, dom där bilderna på barnen, dom där viktiga uppsatserna till skolan, eller ja det där viktiga projektet vi arbetade med till jobbet. För att undvika detta bör vi använda oss av backup, men så många gör inte det i resultatet av att allt går förlorat. Dina bilder, dokument och andra viktiga filer kommer inte att vara säkra förens dom finns på en hårddisk hos din bästa kompis, på din lokala dator hemma, på en extern hårddisk på jobbet och på ett USB minne i sommarstugan, men istället för att ha dom överallt så har vi en extremt bra lösning åt dig:

Vi kommer ut till dig och installerar Pydio sync på din dator och kopplar upp det till våra servrar, där efter kan du lägga allt i en mapp på datorn och glöm bort det så laddas dom automatiskt upp till våra servrar där det ständigt görs backupper på dina saker, och vi säkerställer att allt hamnar på samma ställe för dig: https://mspot.nu/files men på flera fysiska platser för att säkerställa data förluster. Och det bästa av allt är att enbart du kan komma åt dina filer. Innan dina filer lämnar din dator krypteras dom och sedan skickas till vår för långtids lagring, där tas det backupper på backupper och även dom tas det backup på, och sedan skickas vidare till vår backup server.

Självklart kommer filerna alltid att ligga kvar på din dator, men om din dator kraschar behöver du inte vara orolig, filerna finns alltid tillgängliga på vår server, och när du är redo att återställa dom till en ny dator är det bara att ringa, så kommer vi ut till dig och kopplar upp dig eller hjälper dig via telefon direkt när du ringer.